Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí.
ACCEPTAR
CAT
Coach nutricional
El naturòpata és el professional que té com a competència "mostrar un camí" que "respectant les lleis naturals" ajudi a la persona a recuperar i / o mantenir el seu benestar.
Es pot dir també que la Naturopatia està formada per un seguit de tècniques que tenen com a objectiu aconseguir que l'individu s'expressi o visqui el més a prop possible del seu potencial de benestar.

La idea és mostrar i indicar unes pautes i ajudar a qui ho desitgi a motivar un canvi en els seus hàbits, perquè siguin més saludables.
Per això tractarem els 5 pilars essencials de la salut
1.
Nutrició: una bona Alimentació i Suplementació amb nutrients essencials i terapèutics.
2.
Detoxificació dels emuntoris (òrgans i teixits pels quals l'organisme expulsa a l'exterior el que li resulta tòxic.)
3.
Equilibri del PH i de la Flora bacteriana.
4.
Hàbits físics: Moviment del cos i contacte amb la natura
5.
Integrar el cos físic, emocional i energètic.
En Pro-fit trobaràs a una professional en constant formació, especialista en nutrició esportiva, nutrició ortomolecular, nutrició basada en els bioritmes, fitoteràpia aplicada a la nutrició.
Reservar cita online