Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí.
ACCEPTAR
CAT
Fisioteràpia
La fisioteràpia és una disciplina de la Salut que ofereix una alternativa terapèutica no farmacològica, per pal·liar símptomes de múltiples malalties, tant agudes com cròniques, per mitjà de l'exercici terapèutic, calor, fred, llum, aigua, tècniques manuals entre elles el massatge i electricitat.
La fisioteràpia té com a objectiu facilitar el desenvolupament, manutenció i recuperació de la màxima funcionalitat i mobilitat de l'individu.

Es caracteritza per buscar el desenvolupament adequat de les funcions que produeixen els sistemes del cos, on el seu bon o mal funcionament repercuteix en la cinètica o moviment corporal humà. Intervé, mitjançant l'ús de tècniques científicament demostrades, quan l'ésser humà ha perdut o es troba en risc de perdre, o alterar de forma temporal o permanent, l'adequat moviment, i amb això les funcions físiques. Sense oblidar-nos del paper fonamental que té la Fisioteràpia en l'àmbit de la prevenció per a l'òptim estat general de salut.

En Pro-Fit comptem amb fisioterapeutes col·legiats que t'ajudaran a aconseguir tots els teus objectius.
Els nostres serveis
  • Rehabilitació de lesions
  • Manteniment del benestar del cos
  • Fisioteràpia esportiva
Reservar cita online