Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí.
ACCEPTAR
CAT
Osteopatia
L'Osteopatia és la ciència i l'art de tractar les disfuncions de mobilitat dels teixits del cos humà, que provoquen trastorns i pertorben l'estat de salut de l'organisme.
El que caracteritza a l'organisme humà és el moviment i el que caracteritza l'estat de salut és l'equilibri en aquests moviments.

La medicina osteopàtica pretén restablir els equilibris pertorbats en tots els nivells funcionals del cos humà. Restaura les mobilitats necessàries a la vida de l'home / dona en bon estat de salut.

Es situa, doncs, en el context de la prevenció i de la conservació de la salut. Basada en l'anatomia i la fisiologia del cos, l'osteopatia és alhora un art, una ciència i una tècnica.
És una teràpia únicament manual, oposada en aquest punt a la medicina al·lopàtica, però totalment complementària i interactiva amb aquella en la recerca de la salut de l'individu.

Al llarg dels anys ha demostrat la seva eficàcia àmpliament.

A Pro-fit comptes amb un osteòpata D.O que podrà ajudar-te sigui quina sigui la teva necessitat.
Els nostres serveis
  • Seguiment de l'embaràs, pre-part, post-part
  • Osteopatía padiatrica
  • Osteopatia sacre-cranial, visceral i estructural
  • Osteopatía esportiva
  • Osteopatía somato-emocional
  • Tècniques de M.C.I
Reservar cita online