Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí.
ACCEPTAR
CAT
Terapeuta emocional
Les experiències negatives viscudes al llarg de la nostra vida, poden crear bloquejos que alteraran la nostra conducta i ens afebliran físicament.
Aquests bloquejos produeixen profunds efectes fisiològics en els òrgans, glàndules i altres teixits, produint secrecions de diverses hormones, alliberament de neurotransmissors al cervell i sistema nerviós, canvis al ritme cardíac i pressió sanguínia, ajustos de la respiració i estimulació o supressió de la digestió i la perístasi. Una manca de certs aminoàcids al cervell poden resultar en ansietat, depressió, fòbia, i desordres maníacs. Un bloqueig emocional redueix l'elasticitat muscular i pot generar lesions físiques reals. Apart, pot quedar afectat el funcionament d’ algun òrgan.

Alguns problemes de salut no ho són sinó que és el conflicte emocional que va ocasionar el problema i que encara segueix sense resoldre. Els problemes psicològics, com a depressió, TDAH, anorèxia, etc... procedeixen d'algun conflicte interior no resolt.

A Pro•fit tenim una teràpia bioenergètica que permet saber quins estats emocionals estan perjudicant, tant a nivell estructural, com químic, emocional o energètic, i posem solucions.
Reservar cita online